De ce a avea un câine sau o pisică are o semnificație spirituală profundă

Numeroase studii arată că există un contact invizibil între oameni și animale. Se crede că în timpul interacțiunii biocâmpul omului intră în rezonanță cu câmpul de forță vitală al animalului sănătos. Și pentru că mamiferele au o structură de organe interne asemănătoare cu cea umană, atunci pot sugea energia proastă a organelor noastre.

Dacă o persoană este bolnavă, de exemplu, cu ficatul, va primi bioenergie din ficatul unui Cioban sănătos. Pentru Impactul pozitiv al energiei între om-animal a fost scris mult. Mulți oameni au observat că pisica vine să-și ajute stăpânul atunci când se simte rău. Pisica elimină energia negativă și restabilește capacitatea corpului de a lucra pe deplin. Când energia negativă este eliminată și pisica se simte „plină”, ea se ridică și pleacă.

Pisica este singura dintre toate mamiferele, al căror sistem energetic îi permite să funcționeze normal atunci când are ocazia să „capteze” vibrații negative. Nu încercați să păstrați pisica, dacă este gata să vă părăsească, înseamnă doar un singur lucru, că a primit deja doza necesară de energie negativă. Recomandat: Pisicile sunt empatice și ne ajută să ne vindecăm Dacă vorbim despre câini, aceștia acționează adesea ca bureți.

Câinele își protejează stăpânul într-un plan energetic – toate emoțiile negative îndreptate către proprietar: invidia, furia, pofta, sunt absorbite de acest gardian cu patru picioare. Deși rezistența câinilor la energia „Praful” este foarte mare, sănătatea lor poate fi un indicator al bunăstării familiei tale: dacă câinele tău este bolnav tot timpul, gândește-te, este ceva greșit în familia ta? Recomandat: Câinele tău știe cu adevărat când te întorci acasă? Ce spune Știința!

Acum să vorbim despre ce energie și influență astrală sunt câinii și pisicile și ce înseamnă dorința de a avea o pisică sau un câine la nivel psihologic: De ce a avea un câine sau o pisică are o semnificație spirituală profundă

Sensul spiritual al unei pisici
Astrologic pisica este asociată cu luna. Luna ne oferă moliciune mentală, blândețe, grijă, se trezește matern în sentimentele noastre. Copiii și adulții, de regulă, visează să aibă o pisică în viața lor atunci când tot ce ține de subiectele de pe lună – acasă, viața de familie, relația cu mama, nu este în regulă. Dacă dorința unui copil este de a avea un pisoi, atunci copilului îi lipsește pur și simplu grija sau nu simte că casa în care trăiește este într-adevăr casa lui.

Pentru adulți, deseori dorința de a lua o pisică apare după divorț sau când relațiile de familie sunt strânse. Se întâmplă ca o persoană să viseze o familie, să-și caute partenerul și să nu-l găsească sau să se confrunte cu o alegere – dacă este de acord să accepte sau nu cererea de căsătorie. Și în același timp apare foarte des în mintea lui gândul de a avea o pisică.

Recomandat: Acesta este modul în care terapia cu animale de companie vă poate ajuta să vindecați anxietatea, depresia, bolile de inimă și chiar cancerul Dacă o persoană își creează o familie în care totul este în regulă, pasiunea pentru pisică nu mai încântă în el ca în momentul în care era singură. Luna reflectă numai lumina soarelui, întrucât casa reflectă caracterul proprietarului, iar pisica este atașată de reflexie – Casa.

Semnificația spirituală a unui câine
Câinele este asociat cu energia Soarelui. Cei care visează să aibă un câine vor independență și energie solară, vor să fie un „artist”, centrul lumii în care trăiesc. Dacă copilul tău visează la un cățeluș, creează condiții pentru creativitatea lui, ia-l într-un cerc în școală, unde îl pot învăța să facă ceva cu mâinile lui.

Copilul care visează la cățeluș vrea să fie observat, este pur și simplu necesar să-și dezvolte talentele pentru a-i surprinde și a-i încânta pe ceilalți. Dacă adultul visează la un câine, atunci este timpul să-i diversificăm viața. Soarele este o sursă de inspirație creativă și dorința de a lua un câine apare atunci când totul în viața noastră este prea banal, banal atunci când nu avem nici puterea, nici timpul pentru o anumită creativitate. Alege-ți cel mai bun prieten din suflet. În acest fel veți fi siguri că ați făcut cea mai bună alegere.