De ce oamenii puternici din punct de vedere mental evită să își plângă de milă

 Recent, o echipă de studii psihologice a intervievat 10 persoane puternice din punct de vedere mental pentru un studiu de cercetare. Deși au vorbit mai ales despre diferite moduri de a atinge puterea mintală, toți au fost de acord cu un singur punct din toată inima – mila de sine este cea mai ușoară cale de a distruge propria viață.

În lumea de astăzi, suntem întotdeauna expuși la noi provocări cu care să facem față. Unii oameni nu recunosc faptul că viața este într-adevăr un cerc vicios de succese și eșecuri. El cedează imediat presiunii de a supraviețui șanselor lumii și se întreabă: „de ce întotdeauna eu?” Și astfel începe lupta constantă pentru a depăși teama de eșec.

Evitați acumularea de negativitate
Pericolul autocompătimirii constă în faptul că poate sfărâma treptat lumea unui individ sănătos, care funcționează bine, distrugându-i viața privată și viața socială. Ca să nu mai vorbim de câtă negativitate generează în el și scade vibrația persoanei.

Oamenii puternici din punct de vedere psihic apreciază întotdeauna importanța eticii familiale și a legăturilor familiale. Acestea îi țin înrădăcinați la pământ și îi ajută să se străduiască pentru realizări mai mari în viață.

Viața este prea scurtă pentru a-ți reproșa norocul că te confrunți cu greutăți. Este nesemnificativ să vă plângeți și de necunoscuții dvs. de problemele personale pe rețelele sociale – pentru că nimănui nu-i pasă.

Schimbarea inițiază în interiorul tău și te poate ajuta să te transformi într-o persoană mai bună doar dacă accepți această provocare specială pentru o schimbare – provocarea de a te ridica la propria valoare și de a duce o viață simplă și mai fericită.