De ce visăm oameni dragi care au murit şi ce însemnătate are fenomenul

Potrivit specialiștilor în spiritism, oamenii care pleacă din viață nu încetează să comunice cu noi, încercînd atsfel să ne aline durerea. Nu este un lucru ieșit din comun, motiv pentru care majoritatea oamenilor au vise în care le apar persoane decedate.

Astfel, persoana dragă pierdută vine ca să ofere liniște și siguranță celui care o visează.

Nu în ultimul rînd, atunci cînd ai un vis cu o persoană dragă care a murit, fii atent la indicii, pentru că este un dar pe care trebuie să îl primești cu toată inima. Cel drag încearcă să te facă să vezi ce ai de făcut pe viitor în viața ta, conform divahair.ro.

În funcţie de circumstanţele în care apare cel plecat dincolo în vis, există mai multe interpretări:

– dacă este în viaţă şi participa la acţiune că şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat, însă fără a avea un rol principal, atunci visul este legat de un sentiment latent de dor al persoanei, care doare, fără a fi vorba însă de sentimente foarte tulburătoare sau intense.

– dacă persoană decedată are un rol important în acţiunea din vis şi te străduieşti să o ajuţi, înseamnă că simţi că ai lăsat ceva nerezolvat între voi, atunci cînd era în viaţă.

– dacă persoană decedată încearcă să te sfătuiască cu ceva, înseamnă că în viaţa reală ai nevoie de ghidare, protecţie şi confort. Poate că te simţi singur şi neputicios, iar acest aspect se reflectă în ceea ce visezi. Un astfel de vis, în care un spirit îţi arată calea, poate fi foarte reconfortant în perioadele dificile.