De fiecare dată cînd mă dezamăgesc oamenii, înțeleg că trebuie și îmi pun nădejdea numai în Dumnezeu!

Cred că fiecare dintre noi am simțit la un moment dat acel sentiment care are darul de a roade din suflet, care ne frustrează și ne face să simțim o tristețe fără margini: dezamăgirea.

O cunoaștem cu toții și avem impresia de cele mai multe ori că oamenii ne dezamăgesc, că situațiile nu sunt așa cum ne-am fi dorit, că planetele nu s-au aliniat așa cum trebuie pentru ca noi să ajungem la acea împlinire sufletească, pe care mai mereu o căutăm în alții, arareori în noi înșine.

Avem tendința de a vedea oameni falși, pretenții, lipsă de ajutor atunci când avem mai mare nevoie, singurătate, lipsă de empatie și ajungem să ne întrebăm în ce lume nebună trăim.

Cred că am eu așteptări mult prea mari de la oameni, obișnuiesc să îi așez pe cei din jurul meu pe anumite piedestaluri, asemeni unor statui, după care simt neputință atunci când reacțiile sunt altele decât cele pe care le anticipasem eu.

Dar am găsit totuși metoda cea mai bună pentru a nu mai suferi atât de mult si de a fi dezamăgită de cei din jur…cel mai bun antidot este credinta in Dumnezeu pentru că stiu ca El nu mă va părăsi niciodată si la El este toată nădejdea mea.