Deficitul de magneziu si 10 probleme cauzate de această lipsă

Exista numeroase persoane care sufera de deficit de magneziu, fara sa fie constienti de acest lucru. Chiar daca deficitul de magneziu se poate observa prin analizele de sange, doar un procent din corpul nostru este distribuit in sange. De aceea, un test de sange nu este suficient pentru a depista deficitul de magneziu. Semnele deficitului de magneziu presupun:

Aproape 57% din oameni sunt afectati de deficitul de magneziu, ceea ce inseamna ca mai mult de jumatate din populatie este diagnosticata cu un nivel scazut al acestuia. Desi multi dintre noi prezentam semne ale deficientei de magneziu, putini suntem constienti de ceea ce inseamna acest lucru.

Foarte multi adulti si copii sunt afectati de catre deficitul de magneziu. Desi multi dintre noi prezentam semne ale deficientei de magneziu, putini suntem constienti de ceea ce inseamna acest lucru.

Iata 10 semne ca ai lipsa de Magneziu:

1. Oboseala
2. Depresie, anxietate si dificultati de concentrare
3. Astmul
4. Dureri musculare, dureri cronice si crampe
5. Insomnie
6. Dezechilibre hormonale
7. Constipatie
8. Dureri de cap si migrene
9. Hipertensiune arteriala
10. Greata, ameteala si apetit scazut

Daca ai o carenta de magneziu in corp, exista si remedii naturiste, care te pot ajuta. Din lista de remedii face parte si alimentatia corecta, care include urmatoarele produse:

Legumele verzi: spanac, broccoli, mazarea, bogate in magneziu. Se adauga si leguminoasele: fasole, cartofi si telina.
Cerealele integrale: painea neagra si painea cu cereale
Fructele uscate: nuci, alune, seminte de susan, seminte de dovleac, smochine.

Multă sănătate!