Deținerea unei pisici te scapă de aceste probleme de sănătate

Pisica este o blană, drăguță, distractivă, precum și un animal independent de urmărit. De asemenea, există unele beneficii dovedite de știință care spun că deținerea unei pisici va fi bună pentru sănătatea și bunăstarea generală a persoanei. Iată câteva dintre beneficiile pe care le puteți obține dacă sunteți proprietar de pisici:

Riscuri reduse de boli de inimă.
Riscurile bolilor de inimă vor fi reduse, deoarece vor exista și niveluri mai scăzute de stres.
Unele studii au dovedit că a fi proprietar de pisică vă va reduce riscul apariției diferitelor boli de inimă, inclusiv accident vascular cerebral.

Torsul are o capacitate terapeutică de vindecare a mușchilor sau oaselor umane. În ciuda faptului că torsul este considerat unul dintre cele mai bune și mai reconfortante sunete din întreaga lume, a fost, de asemenea, legat de o anumită capacitate terapeutică de vindecare a mușchilor și oaselor umane pentru o lungă perioadă de timp.

Oamenii vor avea un somn mai bun în prezența unei pisici.
Potrivit câtorva studii, oamenii vor avea un somn destul de îmbunătățit în prezența unei pisici, în locul unui alt tovarăș uman. Potrivit unui studiu, aproximativ 41% dintre oameni au susținut că au dormit mai bine ca urmare a animalului de companie pe care îl dețin și doar 20% dintre ei au spus că adesea duce la unele tulburări.

Când un bărbat deține o pisică, o femeie se va simți mai atrasă de el.
Atunci când o persoană are o pisică în prezența sa, aceasta va activa eliberarea unor substanțe chimice calmante sau relaxante în corpul lor, ceea ce va reduce nivelul de anxietate și stres. Deci, se consideră că mângâierea trebuie să se relaxeze și, de asemenea, să calmeze efectele.

Urmărirea videoclipurilor cu pisici te va face fericit.
Simplul act de a viziona videoclipuri cu pisici vă va face să vă simțiți mai mulțumiți și mai fericiți. Un studiu care a inclus peste 7.000 de participanți, realizat de Universitatea Indiana din Bloomington, a descoperit că simplul vizionare a videoclipurilor cu pisici va spori energia, precum și sentimentele și emoțiile pozitive ale spectatorilor, reducând totodată și cele negative.

Ajută oamenii să facă față unor pierderi.
Atunci când o persoană deține o pisică, aceasta o va ajuta să facă față mai bine unor pierderi, precum și să se recupereze pentru o scurtă perioadă de timp. Sunt ca un fel de sprijin social în vremuri grele.