Dețineți toată puterea, înțelepciunea și cunoștințele pentru a vă vindeca corpul, mintea și sufletul, indiferent prin ce treceți sau experimentați

Corpul tău este atât de puternic, atât de inteligent și atât de capabil încât nu trebuie să te îndoiești de capacitatea lui de a se vindeca.
Corpul tău adăpostește nu numai sângele și organele, ci și sufletul tău, care este o energie infinită, nelimitată, care poate crea cu adevărat minuni dacă ești deschis față de ele.

S-ar putea să fi auzit de oameni care își vindecă corpul, se întorc de la boli care pun viața în pericol sau se confruntă cu vindecări spontane. În ciuda a ceea ce poate părea pentru mintea ta rațională, toate acestea sunt posibile și sunt accesibile oricui.

Cum să îți activezi potențialul de autovindecare
Nu este loc pentru ego atunci când vine vorba de auto-vindecare. Aceasta înseamnă că trebuie să-ți lași ego-ul deoparte și să pășești în vibrația sufletului tău.

Uneori trebuie să trecem prin provocări sau boli fizice, emoționale, mentale sau chiar spirituale pentru a ajunge acolo unde trebuie să fim și acest lucru trebuie, de asemenea, să fie onorat.

De asemenea, trebuie să doriți cu adevărat să vă vindecați și să renunțați la orice atașamente sau sentimente de dependență pe care le-ați creat în ceea ce privește provocarea sau boala personală.

Pentru a te autovindeca, trebuie să fii 100% dispus și gata să fii vindecat.

Pași pentru a te vindeca cu adevărat
1. Lasă-ți ego-ul deoparte – vindecarea se poate întâmpla la orice nivel și rezultatul poate să nu fie așa cum se așteaptă ego-ul tău.

2. Trebuie să fii dispus să fii vindecat. Trebuie să fii dispus să eliberezi complet și să renunți la boala ta și să renunți la câștigurile personale sau egoice în ceea ce privește vindecarea ta.

3. Trebuie să fiți deschiși la ideea vindecării instantanee și să fiți gata să o lăsați să se întâmple.

4. Cereți asistență de la îngerii sau călăuzele spirituale.

5. Odată ce v-ați salutat în ideea de vindecare, trebuie să rămâneți deschis față de semnele, mesajele și sincronicitățile care apar. Trebuie să fiți dispus să luați măsuri de inspirație divină pentru a vă ajuta în procesul de vindecare.

6. Acordați timp procesului. Vindecarea trebuie să apară mai întâi energetic și dacă sunteți prea prins de dorințele și nevoile voastre egoice, este posibil să ratați schimbările subtile ale vibrației voastre. După ce ți-ai activat procesul de vindecare, trebuie să rămâi deschis, acceptând și recunoscător.

Activarea vindecării tale
Odată ce te-ai pregătit să primești vindecarea, trebuie să-ți activezi vindecarea, informând trupul și sufletul tău că ești pregătit.

Sufletul tău conține înțelepciunea de a te vindeca și prin faptul că ești pregătit poți debloca această înțelepciune și să o faci efectivă.

Iată cum….

Găsiți un loc liniștit. Stați și mediați câteva minute pentru a vă liniști mintea. Așează mâna dreaptă pe burtă și mâna stângă pe inimă. Respirați ușor și respirați. Începeți să vă imaginați o lumină aurie care vă înconjoară tot corpul. Imaginați-vă că această lumină aurie călătorește prin corpul vostru de la degetele de la picioare la cap. Pe măsură ce lumina te înconjoară, imaginează-ți că intră în corpul tău prin vârful capului și în jos prin coloana vertebrală.

Continuă să mediezi la acest aspect vizual timp de cel puțin 3-5 minute până când se simte puternic în mintea ta.

Când priviți lumina aurie trecând prin corpul vostru, imaginați-vă vindecând și curățând tot ce nu vă mai servește. Cereți luminii să vindece și să curețe tot ce nu vă mai servește.

Lăsați-vă respirația să devină din ce în ce mai adâncă și să vă clarifice lucrurile cu lumina aurie, lăsați expirații să devină din ce în ce mai adânci, ca și cum ați împinge energia stagnantă.

Continuați acest lucru timp de aproximativ 10 minute. Permiteți-vă să simțiți orice emoții sau blocaje care apar și încercați să depășiți orice gânduri sau distrageri conduse de ego.

După ce ați finalizat medierea, spuneți o mică rugăciune sau binecuvântare sinelui vostru superior, îngerilor și / sau ghidurilor spirituale și rugați-i să vă ajute să vindecați și să eliberați tot ceea ce nu vă mai servește. Rugați-i să vă susțină capacitatea de a vă vindeca spontan.

Poate doriți să vorbiți cu „boala” dvs. și să-i anunțați că, deși sunteți recunoscători pentru prezența sa în viața voastră, ați dori să treacă mai departe. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să vă acceptați situația și să o onorați pentru ceea ce v-a învățat.

Nu există reguli în acest sens, dar, sperăm, acest lucru vă oferă o îndrumare și o înțelegere a modului în care vă puteți activa capacitatea de auto-vindecare.

Acest lucru nu este conceput pentru a înlocui sfatul unui profesionist medical, totuși corpul dumneavoastră este un instrument uimitor, inteligent, care conține atât de multă putere și cunoștințe.

Sperăm că acest exercițiu vă ajută să vă atingeți puterea și să vă întoarceți credința în frumoasa ființă care sunteți.