Devii ca aceia ce te înconjoară. Energia din jur este contagioasă. Ai grijă pe cine lași în jurul tău.

Este o risipă extraordinară de energie, să încerci să îi schimbi pe ceilalți. Oamenii se pot schimba numai atunci când ei decid că vor asta și acționează ca atare. Singurul lucru pe care îl poți tu face este să îi inspiri prin acțiunile, atitudinile și faptele tale.

Nu risipi energia ta pe care ai putea-o folosi în atâtea și atâtea moduri constructive și armonioase, lăsându-te prins în jocuri energetice lansate de manipulatori emoționali.

Dacă o persoană apropiată din viața ta are un anumit comportament pe care tu dorești să și-l schimbe, singurul lucru pe care l-ai putea încerca ar fi acela de a fi deplin sincer. Poartă o discuție deschisă cu respectiva persoană și adoptând o atitudine care pleacă din compasiune și iubire spune-i exact ceea ce gândești.

Nu uita însă că în majoritatea cazurilor nu poți schimba oamenii din viața ta și nici nu ar trebui să încerci. Fie îi accepți așa cum sunt, fie alegi să trăiești fără ei. Poate suna dur, dar nu este deloc așa.

Unii oameni sunt perfect conștienți de ceea ce sunt ei cu adevărat, pe când alții nu. Iar asta nu este bine sau rău. Fiecare se află la nivelul la care a ales el să fie în acest moment.