„Din momentul în care ne naștem, timpul începe să ne ia viața înapoi.”

Muncim, alergam, simtim ca nu ne ajunge niciodata timpul, si nu ne bucuram de lucrurile cu adevatat importante din viata noastra.

Nu putem sa recuperam momentele importante pierdute din viata noastra, nu putem sa facem contract cu Dumnezeu ca timpul sa stea pe loc pentru noi pana cand suntem noi pregatiti sa facem anumite lucruri.

De aceea este foarte important sa traim constient sa stim care sunt prioritatile in viata noastra sa ne concentram pe ce este cu adevarat important.

Ai grija de tine cat de mult poti pentru a putea sa ai grija si de ceilalti.

Bucura-te de tot ce ai, NU AMANA!
Pentru ca da, timpul nu iarta pe nimeni…la un moment dat singurul lucru care iti mai ramane sunt amintirile, care sunt numai ale tale asezate cu grija in cufarul tau de amintiri. Il deschizi ori de cate ori simti nevoia sa traiesti momomente din trecut, le rasfoiesti ca pe o carte, le asezi inapoi la locul lor si inchizi cufarul cu amintiri…apoi vine o alta zi si o iei de la capat.

Este  trist ca anii trec…parca prea repede si nu ne vor ramane decat amintirile, asa ca traiti in asa fel incat sa aveti amintiri de neuitat, pentru ca atunci cand vom deschide cufarul amintirilor sa privim cu bucurie si sa zambim.

Trebuie sa stim ca timpul nu se opreste in loc pentru durerea ta sau a mea, el nu sta in loc si nu iti da voie sa te opresti pentru a te odihni putin…nu, el trebuie sa mearga inainte.
Si noi mergem odata cu el…