Doamne, ajută-mă, te rog, să pierd lucruri, nu oameni. Să plâng de bucurie, nu de tristețe. Să iert mai ușor și să-mi pese doar atunci când trebuie.

Cand suntem la pamant cu sufletul, picam si psihic din cauza pacatelor si ne ducem la psiholog, nestiind ca psihologul nu iarta, nu vindeca sufletul, numai Dumnezeu iarta si ne ajută.

Acolo unde este ura, sa semeni Dragoste, unde sunt jigniri, oferă Iertare, unde este îndoială, presara Credinţa, unde este disperare, lasă o picătură de Speranta, unde este întuneric răspîndeşte Lumina, unde este tristeţe împarte Bucurie. Sa cauţi sa mângâi mai mult decît sa fi mângâiat/a. Să Iubeşti mai mult decît sa primeşti, sa Ierti mai mult decât sa fi iertat/a.
      
Am invatat ca fără bucuria ce-o găsesc în El n-as avea fericire!
Am invatat ca toate lucrurile sunt îngăduite cu un scop si nimic nu-i la întâmplare.
Am invatat  sa privesc în ochii unui copil si sa simt iubirea Lui fata de mine.
Am invatat ca pot visa cu ochii deschisi raiul.
Am invatat ca îngerii din viaţa mea sunt cei ce îmi zambesc cu atîta dragoste!
Am invatat sa merg înainte chiar dacă cel rău mă impresoara cu ispite!
Am invatat ca pot fi mângâiere pentru alţii si pot fi o fiica de Împărat chiar dacă n-am coroană si bogatii, sunt mai bogată cu El si cînd sunt lipsit!
Am invatat ca lacrimile te fac mai umil, mai smerit, mai frumos si el  sunt picurii de ploaie care nasc o gingaşă floare!
Am invatat ca pot sa fiu un înger chiar dacă nu am aripi si nu ştiu sa zbor, pot sa mă rog pentru alţii si rugăciunea mea zboară precum un înger.
Am invatat ca pot totul cu El si chiar dacă oamenii te doboara, El niciodată nu te va lasa!!!
Loading...