Doamne, iartă-mă că nu știu să mă bucur de toate binefacerile Tale!

“Bucură-te că vezi soarele, că mergi pe picioarele tale, că ești sănătos, că toți ai tăi sunt bine și dă-le încolo de gânduri negre! Uita- te la o floare, la un copac, la firul de iarbă, la păsările cerului.

Si spune doar atât

Mulțumesc Doamne pentru ziua de azi și pentru tot ce vine zilnic de la Tine. Iartă-mă și mă miluieste pentru tot ce am greșit dea lungul vieții mele si ajuta-mă să petrec restul zilelor mele în credință, sănătate, pace și liniște sufletească. Iartă și ajută Doamne pe toată lumea aflată în necaz și suferință și pe toți cei dragi ai familiei mele că la Tine ne e toată nădejdea. Doamne, Tu cunoști pricina suferinței fiecăruia dintre noi, Tu cunoști și pricina suferinței mele, pentru rugăciunile Preacuratei Tale Maici și ale tuturor Sfinților și Părinților, iarta-ne și ajuta-ne, pe fiecare, după cum crezi Tu de cuviință și nu ne lăsa în deznădejde.
Crucea lui Iisus să ne apere și să ne păzească împotriva răutăților și dușmanului. Tine-ne Iisuse Hristoase și ne apără cu puterea Ta, fereste-ne de toți dușmanii văzuți și nevăzuți care ne doresc răul. Amin.
Doamne ajuta tuturor !
Zi binecuvântată !