Doamne, nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar mă bazez pe Tine

Nu știu ce planuri ai pentru mine, Doamne. Nu știu ce mă așteaptă în următoarele luni, dar cred că Tu îmi vei da puterea și răbdarea de care am nevoie pentru a trece peste toate.

Nu știu dacă îmi vei răspunde la rugăciuni și vei continua să mă pui în situații pentru care nu sunt pregătit. Nu știu ce mă așteaptă – relaxare sau încă un test dificil.

Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar știu că oricum voi fi bine. Și că, în orice caz, mă voi baza pe Tine. Știu că mă vei ajuta să trec prin cele mai întunecate perioade din viața mea, așa cum ai făcut-o si înainte.

Nu știu ce mă așteaptă în continuare, dar am încredere în Tine și știu că nu îi dezamăgești pe cei care cred în Tine din toată inima.

Nu voi ști niciodată sigur cum vor evolua lucrurile și nu pot decât să sper că planul Tău din viața mea de această dată coincide cu al meu, că rugăciunile mele vor primi răspuns și îngerii mă vor îndruma.

Nu știu ce mă așteaptă în viitor, dar știu că nu există nimic în lume care să fie dincolo de puterea Ta. Tu Doamne ești singurul care poate schimba totul în jur dintr-o clipită.