Doamne, te rog, nu mă lăsa să mă atașez de ceea ce nu va fi al meu

Doamne, te rog, nu mă lăsa să mă atașez de ceea ce nu va fi al meu, de ceea ce nu este menit pentru mine, de ceea ce nu pot să păstrez pentru totdeauna, de ceea ce intenționezi să iei de la mine după ce m-am atașat de el.

Știu că planul tău este necunoscut, dar întotdeauna corect, așa că mă las îndrumat de tine și de puterea ta. Nu mă lăsa să lupt și să sufăr pentru ceva ce trebuie să las să plece în cele din urmă, vreau să-mi iasă în cale ceva pe care pot să iubesc în mod permanent, nu doar temporar.

Nu mă lăsa să-i iubesc pe cei care îmi frâng inima, pentru că o să sufăr în final. Nu mă lăsa să-i iubesc pe cei care nu mă iubesc înapoi, care îmi fac rău. Dar știu că dacă permiți asta este pentru a mă învăța o lecție importantă, pentru că Tu nu vrei răul nimănui.

Nu mă lăsa să-mi fie dor de oameni cărora nu nu pasă și nu le este dor de mine.
Nu vreau să mă atașez de lucrurile care nu sunt ale mele, de oamenii care nu vor rămâne în viața mea și de locurile în care nu sunt destinat să trăiesc.

Dă-mi puterea de a crede că sunt mai bine fără ei. Dă-mi puterea să de a conștientiza că merit mult mai mult de la viață. Sau măcar dă-mi puterea de care am nevoie chiar acum, ca să pot merge mai departe.