Doar cei ce te iubesc văd lumina din tine…

“Oamenii potriviti sunt greu de gasit. Uneori ai norocul asta, alteori astepti o viata…astepti, apoi te resemnezi si incetezi sa crezi ca mai exista cineva si pentru tine. Si totusi exista!

Unii bărbați te întreabă ce faci, alții te întreabă cum te simți.

Unii îți spun că ești frumoasă, alții îți spun că ești om frumos.

Unii te vor, alții te vor fericită.

Unii te leaga, alții se leagă de tine.

Unii se îndrăgostesc de tine, alții se îndrăgostesc de îndrăgosteala ta.

Unora le e dor, altora le e dorință. Unii te văd pe tine, alții o văd pe EA.

Pentru unii ești mijloc, pentru alții ești cale.

Pe unii îi privești în ochi si adorm, pe alții îi privești și se trezesc. De la unii ai promisiuni, de la alții ai trecut. Cu unii ai poze, cu alții ai amintiri.

Unii te-au atins, alții te-au avut. Unora le-ai mângaiat orgoliul, altora le-ai mângâiat sufletul. Cu unii ai râs, cu alții ai fost fericită. Unii te-au devorat, alții s-au hrănit cu tine. Unii ți-au cerut să nu vorbești, alții ți-au cerut să taci, unii te-au ascultat vorbind, alții te-au ascultat tăcând.Unii te-au pustiit, alții te-au mistuit. Pe unii i-ai lăsat să se îndrăgostească, alții te-au iubit fără să te îndrăgostească. Pe unii i-ai vrut alții, pe alții i-ai văzut ca pe unii. Unii ți-au trebuit, altora le-ai trebuit, dar nu în același timp.

Dacă dai iubire, primești iubire, dar nu e musai să fie de la aceeași persoană și tare îmi e că ai confundat de multe ori disperarea cu iubirea. Știu, sună urât, disperare. Ai fost disperată să iubești la un moment dat, atunci când îți țipa sufletul de singurătate, atunci când evitai ieșirile unde erau numai cupluri, atunci când prietenele tale erau fericite în relații, atunci când nu știai unde faci concediul pentru că nu știai cu cine, atunci când ai fi vrut să aparții, să te certe cineva că fumezi prea mult sau să termini cu dietele drastice.

Curaj. Curajul ne lipsește din ce în ce mai mult, și nouă și lor.

Nu mai avem curaj să venim când dorim, să plecăm când trebuie, nu mai au curaj să simtă și să îi lase pe ceilalți să simtă, ne trebuie curaj să fim onești în primul rând cu noi și apoi cu ceilalți, să lăsăm trecutul să treacă, să ne apropiem amintirile și să traim cu ele ca parte din noi, nu să le îngropăm, ne trebuie curaj să alegem ce ne face fericiți și nu ce ne-ar spune alții că ar fi fericirea.

Ne trezim la scoli care nu ni se potrivesc, ne trezim în relații cu oameni care nu ne trebuie, ne trezim în locuri pe care nu noi am vrea să le vedem, ne trezim cu joburi care ne îndobitocesc, ne trezim în haine care nu ne reprezintă, sigur că sunt mii de motive pentru care facem asta, normal că sunt, cateva explicații se găsesc, dar unul dintre motive e lipsa curajului.

Trebuie să alegi tu și nu lumea. Ești putermică sau te lamentezi, de fapt? Esti „independentă” sau îți negi nevoile? Ești tu sau ești ce vor ei să fii? Trebuie să fii frumoasă și deșteaptă. Atât.”

citeste si Tu, omule, ce astepti de la viata?

sursa – https://strongwomanlovelife.tumblr.com/post/138353494564/unii-barbati-te-intreaba-ce-faci-altii-te