Draga mea, trăiește din plin!

Draga mea, vreau sa iti spun ceva…poate ai uitat. Astazi este ziua ta. Si ieri a fost. Si maine va fi.

Ia-ți doza zilnică de energie, zâmbește, lasă iubirea celor dragi să te cuprindă, să îți scoată frumusețea în evidență. Lasă soarele să se joace delicat cu tine, să te mângâie, iar tu răsfață-te și iubește-te pe tine însăți.

Redescoperă-te și oferă-ți mici momente doar cu tine. Adu-ți aminte cât de puternică ești, uită-te la realizările tale și fii mândră de tine. Dar în aceiași măsură, continuă să te educi, să țintești tot mai sus, cu eleganță și încredere în propria persoană. Amintește-ți care sunt scopurile tale și luptă zi de zi pentru ele.

Rememorează zilnic momentele frumoase, dar nu uita să creezi și unele noi.
Nu ține în sufletul tău ură sau resentimente, fiindcă acestea strică tot ce ai tu mai frumos înăuntru. Oh, și iubește, draga mea. Iubește cu toți porii, lasă-te iubită și nu uita că iubirea ne face să înflorim și să prindem aripi.

Nu permite nimănui să își bată joc de tine și să te distragă de la visurile pe care încerci să le transformi în realitate. Viața este destul de grea, cu toate provocările ei, dar măcar, mai ales când e momentul, oprește-te și bucură-te.

Pentru că în cele din urmă, suntem niște simpli călători, extrem de fragili.
Așa că profită din plin și fă-ți pe plac. Dar nu doar în această lună minunată, ci tot timpul. Adu-ți aminte că după o iarnă geroasă, acum e momentul ca viața să prindă din nou culoare, iar martie este începutul. Noul început al unei frumoase călătorii, cu tine însăți, spre o frumoasă destinație numită fericire!