Dragostea de mama, cel mai pretios sentiment de pe pământ

Dragostea de mama nu numai ca este cel mai puternic sentiment din lume, dar nici nu poate fi inlocuita cu nimic. Din pacate, multi dintre noi realizam acest lucru mult prea tarziu, cand poate ca nici nu ne mai putem bucura de prezenta fiintei care ne-a oferit viata.

Iubirea pe care o ofera o mama copiilor ei nu poate fi tradusa in cuvinte, ci in fapte de zi cu zi. Iata 7 dovezi ca nimic nu poate inlocui acest sentiment!

Desi copiii o fac sa planga si sa sufere, o mama nu ii va uri niciodata si nici nu va putea sa stea suparata pe ei prea mult timp.

Sacrificiul unei mame nu se termina niciodata. Din momentul in care copilul apare pe lume, o mama va face sacrificii in fiecare zi. Unele mai mici, altele mai mari, cert este ca viata ei se schimba complet.

Teama este o stare prezenta mereu in suflet. Chiar si cele mai curajoase mame se tem in anumite momente pentru copilul lor. Instictul de a-l proteja va fi mereu activ in inima lor, asa ca este insotit inevitabil si de teama ca nu vor putea sa faca nimic pentru el.

O mama isi iubeste copilul asa cum este. Chiar daca uneori pare ca o mama are multe pretentii de la copilul ei, totusi il iubeste asa cum este si nu il va lasa in voia sortii atat timp cat va putea sa faca ceva pentru el.

O mama este in stare sa isi dea si viata pentru copiii ei. Viata copilului este mai presus de orice pentru o mama, asa ca este dispusa sa se sacrifice ea in locul lui.

Dragostea de mama este cel mai puternic si mai frumos sentiment de pe pamant, unul care nu are nevoie de prea multe cuvinte ori dovezi.

sursa – divahair.ro