Dragostea este ca un puzzle, greu de asamblat, dar minunat atunci când toate piesele sunt aşezate la locul potrivit.

Dragostea nu trebuie să te schimbe. Pentru că trebuie sa fii iubit așa cum ești tu – cu bune și cu rele, cu calități și cu defecte. Dragostea îți permite să îți deschizi sufletul și să îți pui inima pe tavă fără să îți fie teamă că vei fi rănită.

Dragostea nu vine cu confuzii.  Dragostea nu este o luptă pentru putere, nu este ceva ce ar trebui să te prindă în mrejele ei și să nu îți mai dea drumul.

Dragostea înseamnă încredere. Dragostea înseamnă respect. Dragostea înseamnă să știi că persoanei de lângă tine îi pasă de tine, te prețuiește și te alege ca partenera zi de zi. Dragostea înseamnă siguranță.

Dragostea nu trebuie să condamne. Când ești cu cineva și bătăile puternice ale inimii te trezesc în miez de noapte, îl găsești lângă tine și îți regăsești liniștea în brațele lui. Dragostea înseamnă un loc sigur, pe care să îl vizitezi de fiecare dată când te simți pierdută.

Dragostea nu trebuie să se îndepărteze de tine. Dragostea este mai puternică decât orice în această lume – are capacitatea de a suporta, de a găsi soluții și de a vindeca. Dragostea nu renunță. Dragostea nu se ascunde după deget. Dragostea nu ia calea ușoară. Dragostea lupta mereu.

Dragostea nu ar trebui să îți frângă inimă. Dacă este ceva ce trebuie să știi despre iubire, este că nu trebuie să te facă să suferi niciodată, nu trebuie să îți frângă în bucăți inima sensibilă. Nu trebuie să te lase singură. Dragostea nu zdrobește sufletul, ea hrănește sufletul.

Dragostea este minunată. Dragostea nu doare. Dragostea încurajează, inspiră să fii exact persoana care îți dorești să fii. Dragostea este o ancoră a păcii în viața ta, ea are grijă de tine.

Dragostea îți dă aripi, te învață, te ajută să crezi în tine și te convinge să mergi mai departe și să îți urmezi visurile oricât de dificile ar fi obstacolele pe care trebuie să le dobori și oricât de mari și periculoși ar fi munții pe care trebuie să îi străbați. Dragostea îți dă mâna când lucrurile sunt dificile. Dragostea îți arată respect de fiecare dată.