Dragostea întărește sufletul, în timp ce indiferenta, ura și tristețea îl distrug

Dragostea unește oameni din toate colțurile acestei lumi.
Dragostea întărește sufletul.
Dragostea umple de lumină chiar și cele mai întunecate minți.
Dragostea îneacă tot răul. Este o super putere pe care fiecare dintre noi o poate atinge în întuneric.
Dragostea face diferența.

Alege dragostea.

Dragostea unește oameni din toate colțurile acestei lumi. Dragostea întărește sufletul. Dragostea umple de lumină chiar și cele mai întunecate minți. Dragostea îneacă tot răul. Este o super putere pe care fiecare dintre noi o poate atinge în întuneric. Dragostea face diferență.

Când există dragoste, nu există teamă. De aceea o să te rog să iubești mai mult. Iubește oamenii care te înconjoară, prietenii, familia ta. Iubește!

Nu te opri niciodată din a iubi.

Astăzi alege dragostea. În fiecare zi… alege dragostea. Ai grijă de inima ta și ferește-o de durere, tristețe, suferință.

Sper că într-o zi vei învăța să ai încredere în ceilalți și să ai încredere în cuvintele lor, în dragostea lor, în îmbrățișarea lor. Sper ca într-o zi să îți dai seama că lumea are nevoie de tine și că tu poți fi soarele în furtuna unei alte persoane. Poate că nu simți asta acum, însă ești importantă.

Dragostea merită orice. Merita pentru că te face să simți că trăiești cu adevărat. Merită războaiele pe care le-ai dus. Merită lacrimile pe care le-ai vărsat seara de seară. Merită disconfortul pe care l-ai simțit. Continuă să iubești când este greu.

Iubește când te simți nemulțumită, când nu mai vezi luminița de la capătul tunelului, când inima ta este franța în bucăți, când nu știi cât mai poți rezista. De ce? Pentru că, în cele din urmă, este vorba despre modul în care inunzi inima cuiva cu dragostea pe care o porți.

Loading...