Dragostea, leacul pentru toate relele din lume

Ce bine-ar fi de-ai invata ca importante sunt lucrurile simple, ca nu merita sa iti complici viata, nici sa te chinuiesti pentru trecut; pentru ce n-a fost sa fie, ori pentru ce n-ai indraznit sa spui.

Ce bine-ar fi de-ai invata ca oamenii care trebuie sa faca parte din viata ta sunt cei care te privesc in ochi cand iti vorbesc si iti dezbraca sufletul din cuvinte si ca restul sunt doar companie.

Ce bine-ar fi de-ai invata ca, cei care (fizic) au plecat nu vor inceta nicicand sa existe. Poate nu poti sa-i vezi, dar asta nu inseamna ca au plecat de tot.

Ce bine-ar fi de-ai invata sa nu-ti mai fie teama sa fii din nou real, fara vreun fel de masti.

Ce bine-ar fi de-ai invata sa fii tu tot timpul.

Ce bine-ar fi de-ai invata sa spui intotdeauna adevarul tau, inaite ca trupul si sufletul sa-ti devina bolnave.

Ce bine-ar fi de-ai invata sa nu astepti zile sau date ori intalniri speciale, pentru a-i spune fiintei pe care o iubesti cat de mult o iubesti.

Ce bine-ar fi de-ai invata ca nimeni nu e vesnic.
Ce bine-ar fi de-ai invata sa te imbratisezi mai mult, sa te intelegi mai mult si sa te judeci mai putin.

Ce bine-ar fi de-ai invata sa stii ca ai facut tot ce ai putut cat de bine ai stiut si ca niciodata nu e tarziu sa incerci din nou.

Ce bine-ar fi sa te inconjoare doar cei care iti admira lumina. Cand simti insa ca unii ar vrea sa o stinga, nu te supara. Ei de asemenea fac tot ce stiu mai bine. Lasa-i sa plece.

Ce bine-ar fi sa nu uiti niciodata aceste cuvinte.
Eu, n-am sa le pot uita vreodata.
Sunt tatuate cu foc in inima mea.

Ce bine-ar fi!

~ Victoria Del Pino ~