Dragostea nu trebuie să te oblige niciodată să faci aceste 10 compromisuri

În dragoste și viață, va trebui întotdeauna să faceți unele compromisuri; cu toate acestea, există o mulțime de lucruri pe care nu ar trebui să le mutați niciodată. Mulți oameni din lume vor încerca să ne facă cineva care nu suntem noi.

Iată cele douăsprezece compromisuri pe care nu ar trebui să le lăsăm niciodată să ne forțeze să facem:

1. Valoarea noastră de sine
De fapt, felul în care ne simțim despre noi înșine este ceva cu care ne vom lupta, și nu cu alții. Nu ar trebui să-i lăsăm pe alții să ne dărâme, pentru a-și construi propriul sin. Când vorbim despre dragoste, ar trebui să fim alături de o persoană care va refuza să ne scadă valoarea de sine și nu o persoană care să ne forțeze în întuneric și să ne facă să ne simțim nesemnificativi.

2. Obiectivele noastre
Fiecare persoană din lume are obiective care uneori nu se pot potrivi complet cu cele ale partenerului său. Nu ar trebui să ne gândim niciodată să renunțăm la obiectivele noastre pentru cineva. Indiferent care sunt obiectivele noastre, ar trebui să le atingem, indiferent de timpul și efortul necesar.

3. Convingerile noastre
Fiecare persoană din lume are convingerile sale sau alege, de asemenea, să nu le aibă deloc. Nu ar trebui să ne schimbăm niciodată convingerile pentru cineva cu care ne întâlnim. Dacă nu putem trece de diferențele noastre, nici măcar nu ar trebui să fim niciodată împreună.

4. Pasiunea noastră
Cu toții avem o oarecare pasiune în viața noastră. Indiferent care sunt pasiunile noastre, nu ar trebui să renunțăm niciodată la ele pentru altcineva. Nu ar trebui să permitem niciodată altor oameni să ne forțeze să neglijăm tot ceea ce ne face fericiți.

5. Familia noastră
Când persoana iubită încearcă să ne distanțeze de familia noastră, vor exista mai multe probleme decât am dori să recunoaștem. Nu ar trebui să renunțăm niciodată la oamenii care au fost acolo pentru noi de la începutul vieții noastre pentru cei care s-ar putea să nu fie acolo pentru noi în viitor. Ar trebui să ne cunoaștem limitele, întrucât relația toxică ne poate și urmează să ne distrugă.

6. Prietenii noștri
Acest lucru este similar cu partenerii noștri toxici care doresc să ne separe de familia noastră. Înseamnă că și ei vor încerca să ne separe de prietenii noștri. Prietenii noștri sunt cu adevărat importanți pentru noi, iar persoana iubită ar trebui să dorească și ei să fie prezenți în viața noastră. Nu ar trebui niciodată să-l lăsăm pe el sau pe ea să ne forțeze să ne îndepărtăm prietenii din viața noastră.

7. Adevăratele noastre emoții
Fiecare dintre noi simte lucruri diferite în diferite perioade din viață. Sentimentele noastre sunt doar ale noastre și nu ar trebui să ne forțăm atunci când vine vorba să simțim ceva cu care nu simțim sau să ascundem ceva cu care ne luptăm. Emoțiile noastre sunt doar ale noastre.

8. Nevoile noastre
Cum suntem cu toții oameni, avem și nevoile noastre. Cerințele noastre ar trebui să fie îndeplinite în relația noastră, la fel ca nevoile partenerilor noștri. De exemplu, dacă avem nevoie de intimitate emoțională sau fizică și partenerul nostru nu dorește sau nu este capabil să ne ofere asta, nu ar trebui să continuăm relația respectivă.

9. Securitatea noastră
Cu toții merităm să ne simțim întotdeauna în siguranță și înțelepți în relațiile noastre. Acest lucru ar putea însemna siguranță financiară sau doar a fi sigur că partenerul nostru nu ne va înșela. Securitatea este definită diferit de diferiți oameni atunci când vorbim despre lucruri de genul acesta. Nu ar trebui să stăm pe nava altcuiva în timp ce se scufundă.

10. Visele noastre
Indiferent de fapt, dacă ne realizăm visele sau nu, partenerul nostru trebuie să fie cineva care crede în noi și vrea să ne vadă de fapt urmărindu-ne visele. De fapt, urmărirea propriilor noastre vise va fi ceva la care nu ar trebui să renunțăm niciodată. Indiferent de cât de ciudate par visele noastre, partenerul nostru ar trebui să ne sprijine întotdeauna.