Dumnezeu a pus în noi semințe de tot felul. De noi depinde ce lăsăm să iasă la suprafață

Fii zâmbet si alinare pentru cel trist. Adu o rază de soare in sufletul cuiva innegurat. Crezi ca nu poti? Eu cred ca ca da, fiecare dintre noi putem fi lumină, bucurie, minune. Trebuie să îndrăznim și să nu uităm ce a pus Dumnezeu în fiecare dintre noi.

„Când m-am născut în această lume, singurele lucruri pe care le cunoșteam erau să iubesc, să râd și să eman lumină. Când am mai crescut, oamenii mi-au spus să nu mai râd. „Ia viața în serios, mi-au spus ei, dacă dorești să avansezi în această lume.” Prin urmare, am încetat să mai râd.

Oamenii mi-au spus: „Fii atentă pe cine iubești, dacă nu dorești ca cineva să îți frângă inima.” Prin urmare, am încetat să mai iubesc. Mi s-a spus: „Nu mai emite atâta lumină, căci atragi prea multă atenție asupra ta.” Prin urmare, am încetat să mai fiu strălucitoare.

Am devenit din ce în ce mai mică, m-am ofilit și am uitat sa zâmbesc.
După ce nu am mai zâmbit, am aflat că singurele lucruri care contează în viață sunt să iubești, să râzi și să emiți lumină!”

Așadar nu uita. Lasă ca dragostea lui Dumnezeu să strălucească în inima și viața ta, iar tot ce vei face astăzi să fie făcut cu dragoste. Fiecare cuvânt rostit să aducă înviorare și pace în sufletul întristat și obosit. Fii o binecuvântare și sursă de bucurie pentru cei deznădăjduiți.