Dumnezeu e cu tine tot timpul, oriunde ai merge. Cand îți dai seama de acest lucru, orice teamă nu mai are putere asupra ta

Ești într-un timp de întuneric? Nu poți vedea calea. Nu înțelegi ce se întâmplă. Nu are sens pentru tine. Spune-i lui Dumnezeu despre asta și apoi lasă-l la El. El cunoaște calea și El te conduce într-o nouă zi.  Cea mai mare comoară este să-L cunoști pe Dumnezeu într-un mod mai profund: să știi că Dumnezeu este real și El satisface nevoile reale.

Ai strigat vreodată: „Doamne ajută!” Amintiți-vă că Dumnezeu știe toate necazurile și problemele cu care vă confruntați. Promisiunile sale acoperă întreaga gamă de nevoi, necazuri și probleme. El dorește să punem mâna pe aceste promisiuni de ajutor în orice moment de nevoie. Nu știu problemele, necazurile, dificultățile și nevoile tale. Dar asta știu.

Ai o acoperire sută la sută în promisiunile lui Dumnezeu. Ele extind ajutorul necesar pentru fiecare dificultate imaginabilă. Ele ajută atunci când perspectivele apar complet deznădăjduite. Aceste promisiuni sunt la fel de esențiale pentru viața creștină, precum mâncarea și băutura sunt pentru viața fizică. Foarte puțini își dau seama de acest lucru. Dacă credincioșii ar înțelege acest lucru, i-ar aprecia în viața de zi cu zi.

Păstrează-ți inima plină de promisiunile lui Dumnezeu. Atunci, unde nu va mai exista loc de îndoială, frică, frustrare și descurajare.

Trăind în felul în care Dumnezeu ne cere, putem deveni oamenii pe care El i-a creat pentru a fi. Adică ajungem să fim cei mai buni care putem fi. Asta ne cere Dumnezeu de la fiecare dintre noi. Aceasta este misiunea noastră în lume. Și dacă o trăim cu fidelitate, atunci toți oamenii vor vedea în modul nostru de viață un mod care îi va conduce și către Calea, Adevărul și Viața care îi vor face pe aceștia să fie Poporul pe care Dumnezeu i-a creat.