Dumnezeu este cel mai mare medic. Repetă mereu: „Am încredere şi cred, puterea divină ajută şi vindecă!”

Nu există incurabil. Ai încredere şi crede – O premisă pentru vindecare

Cu adevărat, poate vindeca numai Dumnezeu, nu omul. Dumnezeu este cel mai mare medic. Pentru El nu există nimic incurabil, nimic imposibil. Repetă mereu: „Am încredere şi cred, puterea divină ajută şi vindecă!”

Singurul lucru pe care îl aşteaptă de la un om în căutare de ajutor este, ca acesta să fie pregătit să aibă încredere în el şi credinţă în Dumnezeu, în puterea Lui de a vindeca şi să creadă în propria sa însănătoşire. Chiar şi atunci când credinţa cuiva este prea slabă exista speranță

Dumnezeu nu este un judecător care pedepseşte

Oamenii care preiau credinţa în sănătate, vor primi ajutorul lui Dumnezeu. Toată lumea poate beneficia de ajutor. Oamenii ar trebui să se convingă faptul că Dumnezeu nu este un judecător care pedepseşte, ci este un Tată iubitor. Toţi oamenii sunt copiii Lui, iar El le este Prieten şi Mântuitor.

Omul poate să trăiască  miracolul lui Dumnezeu. Dumnezeu este cel mai mare medic şi ajutor, pentru întreaga omenire. Pentru El nimic nu este imposibil: „Există multe lucruri care nu pot fi explicate, dar nimic ce nu se poate întâmpla.”
Credința are cea mai mare putere de vindecare. Să crezi în tine, în oamenii pe care Dumnezeu i-a trimis să te vindece, să crezi că există minuni.