Dumnezeu este cel mai mare si bun medic

Dumnezeu lucreaza prin oameni. Cu adevărat, omul fără ajutorul lui Dumnezeu nu poate vindeca. Dumnezeu este cel mai mare medic. Pentru El nu există nimic incurabil, nimic imposibil. Să repetati mereu: „Ai încredere şi crede, puterea divină ajută şi vindecă!”

Singurul lucru pe care Dumnezeu îl aşteaptă de la un om în căutare de ajutor este, ca acesta să fie pregătit să aibă încredere în el şi credinţă în Dumnezeu, în puterea Lui de a vindeca şi să creadă în propria sa însănătoşire.
Dacă o fiinţă umană îndeplineşte aceste condiţii, poate fi vindecată. Chiar şi atunci când credinţa cuiva este prea slabă, Dumnezeu îşi oferă ajutorul.

Omul poate să trăiască din nou miracolul lui Dumnezeu. Dumnezeu este cel mai mare medic şi ajutor, pentru întreaga omenire. Pentru El nimic nu este imposibil.

Sunt medici care cer ajutorul lui Dumnezeu inaintea unei operatii dificile. Sunt oameni care se incredinteaza cu totul lui Dummezeu când au o problemă de sănătate.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne adresăm medicilor sau să nu apelăm la medicină ci înseamnă că ne rugăm ca oamenii care sunt pusi să ne ajute vor primi ajutor divin în toate acțiunile sale.

Loading...