Dumnezeu este cu noi mereu, de la prima secundă de viață și până la cea din urmă clipă

Oare ce am face daca am putea fi Dumnezeu fie si numai pentru o zi…

Credeti ca ar fi usor? Ce ati face prima oara? Ați readuce în viața voastră oameni care au plecat de lângă voi? Le-ați oferi părinților eternitatea? Ați căuta să regăsiți iubiri pierdute? V-ati garanta sanatate, bani, faima?

Eu cred că e foarte greu să fii Dumnezeu. Să îi iubești pe toți oamenii și totuși să fi atât de singur. Să dăruiești și să nu primești decât necredință, hulă, negare. Să creezi un univers întreg pentru a pune omul în centrul lui și omul să te pună pe ultimul loc. Ce ciudat, parcă în fiecare din noi ar exista câte un Dumnezeu, nu?

Și da, chiar există. Tocmai asta este ideea. Fiecare dintre noi este creat după chipul și asemănarea unui Dumnezeu bun, iubitor, luminos. Numai că, pe parcursul scurtei noastre treceri prin viață, ne vindem sufletul altor dumnezei de lut, gen banilor, lucrurilor materiale, plăcerilor de tot felul. Si uităm de fapt ce este cu adevărat important…

Și ne mai aducem aminte de spiritualitate, de suflet, de sfințenie abia când dăm iar de greu. Ce ciudat….Dumnezeu a creat omul și lumea ca să fie fericiți și bine, iar omul uită de Dumnezeu si ne amintim de El atunci când nu ne e bine. Asta ar trebuie să ne pună pe gânduri…Dumnezeu este acolo mereu, chiar si atunci cand noi nu avem nevoie de El.

Loading...