Dumnezeu este iubire și nimic din ceea ce este făcut cu dragoste nu este rău

Lipsa iubirii, răceala cu care-i tratăm pe cei de lângă noi aduce tristețea, durerea, supărarea, în viața noastră, dar și în a lor.

Iubiți, iubiți, iubiți! Dăruiți-vă inimile pentru că doar așa veți învăța să prețuiți ceea ce contează în viață.

Dar oricâte nuanțe ar avea Iubirea, ea este una singură și este sursa a tot ceea ce este mai minunat și mai frumos. Ea este motivul pentru care trăim, pentru că fără iubire suntem străini, sterpi, goi și inutili.

Să-i umplem de dragoste pe cei care ne-au supărat, pe cei care ne dușmănesc, pe cei care ne sunt aproape și pe cei pentru care suntem Universul lor.

Să încercăm astăzi să facem un singur lucru, să iubim. Să scoatem fărașul și să măturăm răceala, respingerea și fuga de celălalt sau de ceilalți. Le vom face tuturor o zi superbă iar pentru noi ea va fi magică.

Să nu uităm nicio clipă că există oameni care sunt astăzi în suferință. Să-i iubim, să-i ajutăm, să le oferim tot ce putem, pentru că ei sunt acele persoane speciale, ce pot scoate din inima noastră ce este mai bun. Doar de noi depinde cât de multă bucurie le oferim. Cred cu tarie  că iubirea are puterea de a schimba cu adevărat inimile noastre.

” Traieste simplu! Nu fa rau nimanui. Nu invidia. Lasa ca indoielile sa treaca si nu cauta altele noi. Daruieste-ti viata frumosului. Creeaza pentru arta, dar nu pentru recunoastere. Da viata trecutului, uitandu-l. Adu in lume ceva nou. Umple-l cu iubire. Acolo unde este iubire-acolo este si Dumnezeu!”- Solomon