Dumnezeu este singurul care ne poate ajuta, care ne poate vindeca și care ne poate alina când suntem singuri și triști

Încrederea în Dumnezeu nu ușurează lucrurile, ci le face posibile. Pune-ți toată încrederea în El și acceptă orice primești, lăudându-I numele. Dumnezeu este cu noi în orice împrejurare, chiar dacă uneori pare că suntem singuri și abandonați. El nu privește neputincios, ci mângâie. Și ne cere să avem suficientă încredere în El încât să plutim deasupra necazurilor, și nu să ne înecăm când suntem atât de aproape de mal. El ne cere totul sau nimic.

Nu putem fi la bine cu Dumnezeu și la greu cu diavolul. Nu putem fi în ambele tabere și nici jongla cu credința. Ori ai credință și încredere în Dumnezeu, ori nu ai. Gândește-te bine înainte să iei vreo decizie, reflectează la toate câte ți s-au întâmplat și dă totul. Pe tine, sufletul tău, mintea ta, ideile tale, planurile de viitor, visurile secrete, gândurile de seară. Împărtășește-I Dumnezeului Tău tot și așteaptă-te la lucruri minunate. Iubirea Lui pentru noi este nemărginită și nu se simte și nu se vede prin vorbe. El lucrează în timp ce dormim. El creează planuri și visează pentru noi lucruri minunate. Doar noi ne împotrivim din când în când luându-I numele în deșert, renunțând la El când lucrurile nu merg așa cum ne dorim, ponegrindu-l când viața ne arată cealaltă față a ei.

Credința este cel mai mare act de iubire pe care-l putem face pentru Dumnezeu. Este puntea care face legătura între noi și El. Mă întreb oare știind aceste lucruri de ce suntem atât de nefericiți? De ce suntem atât de nervoși și invidioși pe cei din jur? De ce suntem atât de nerecunoscători încât să ne închidem inimile în fața frumuseților și miracolelor vieții? De ce nu ne simțim binecuvântați și iubiți de Tatăl Ceresc în fiecare moment și tot căutăm motive ca să fim nefericiți?

Să avem credință în Dumnezeu pentru că El este singurul care ne poate ajuta, singurul care ne poate vindeca, singurul care ne poate iubi în modul în care inima noastră are nevoie.

sursa – https://viatateiubeste.wordpress.com/2016/07/13/leaga-ti-ranile-cu-credinta-in-dumnezeu/ Cu multumiri!