Dumnezeu îndepărtează unele persoane din viața ta fiindcă el a auzit conversațiile pe care tu nu le-ai auzit

Uneori, Dumnezeu indeparteaza, unele persoane din viata ta pentru a te proteja. Nu alerga dupa ele.

Exista un motiv pentru care Dumnezeu iti scoate in cale anumiti oameni si apoi ii lasa sa plece din viata ta. De unii chiar nu ai nevoie si iti fac mai mult rau decat bine. Chiar daca nu ai de unde sa stii acest lucru.

Ceea ce uitam noi este ca Dumnezeu ne apropie de anumiti oameni pentru ca acestia sunt oamenii de care avem nevoie in viata noastra chiar acum. Acestia sunt cei care ne vor invata lectii importante despre viata sau despre noi insine.

El iti lumineaza calea apropiindu-te de oamenii care scot la iveala cele mai bune lucruri din tine. El te ajuta cand treci printr-un moment dificil, apropiindu-te de cei care sunt capabili sa te scoata din intunericul tau si sa te ajute sa mergi mai departe.

Nu trebuie sa fim tristi si nici sa ne simtim raniti atunci cand acesti oameni pleaca. Noi nu intelegem ca destinul ne-ar lua ceva atat de frumos, dar daca privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva, iti dai seama ca daca ei ar ramane in viata ta, frumusetea relatiei voastre ar disparea, dragostea ar muri, povestea lor nu te va mai inspira si se vor transforma intr-o povara pe care nu esti menita sa o porti, totul va face sens.