Dumnezeu îti poate da întelepciune să rezolvi orice problemă

Un orfan este acela care nu are nici mama, nici tata. Daca dintr-odata are o nevoie, la cine se poate duce? Atunci cand Il cunoastem pe Dumnezeu ca un Tata caruia Ii pasa, nu mai suntem orfani.

Cand L-ai gasit pe Dumnezeu ca Tata spiritual, nu te mai poti simti singur niciodata. Este imposibil, pentru ca linia telefonica este deschisa mereu; poti sa Il suni mereu oriunde ai fi. Ii poti spune orice nevoie ai avea; de fapt,iti stie nevoile inainte sa Ii vorbesti despre ele. El are un raspuns la orice problema cu care te-ai putea confrunta in viata.

As vrea sa te asigur ca asa stau lucrurile. Sper sa crezi ceea ce iti spun. Nu conteaza care este problema ta. Nu conteaza cat e de grava. As vrea sa iti spun in Numele lui Isus ca Dumnezeu are solutia.

Intelepciunea este a-L cunoaste pe Dumnezeu ca Tata si astfel gasirea unei solutii la orice problema as avea. Nu conteaza daca este o problema de familie, legata de casatorie sau de a-ti casatori copiii, de a obtine o educatie pentru copiii tai sau un loc de munca pentru ei, sau gasirea unei locuinte. Exista asa de multe dificultati in lumea in care traim. Raspunsul este in Dumnezeu.

Iti lipseste intelepciunea? Adica iti lipseste solutia la problema cu care te confrunti? Atunci intreaba-L pe Dumnezeu. Ce ar trebui sa faci? Ai alergat de colo pana colo si ai intrebat asa de multi oameni si tot nu ti-ai rezolvat problema. De ce nu faci altceva acum? Dumnezeu te aude exact unde esti. Chiar acum, daca strigi catre Dumnezeu, te aude. Iti va da ce ceri?

Dumnezeu nu te va certa niciodata. Nu uita asta! Dumnezeu nu te va certa niciodata. Nu iti va spune niciodata “de ce nu stii raspunsul la aceasta problema?” Iti va fi dat; exista o singura conditie.

Acum asculta care este aceasta conditie. Trebuie sa ceri cu credinta. Si minuni, si lucruri bune se vor intampla in viata ta.

Amin

Loading...