Dumnezeu îti trimite în cale exact la momentul potrivit oamenii de care ai nevoie…

Oamenii spun intotdeauna ca nu poti explica motivul pentru care simti anumite lucruri cu privire la o persoana. Dumnezeu ne apropie de anumiti oameni pentru ca acestia sunt oamenii de care avem nevoie in viata noastra chiar acum. Acestia sunt cei care ne vor invata lectii importante despre viata sau despre noi insine.

Exista un motiv pentru care Dumnezeu pune in miscare rotitele inimii cand vine vorba despre o anumita persoana si un motiv pentru care esti mai atasata de unele persoane decat de altele.

Nu trebuie sa fim tristi si nici sa ne simtim raniti atunci cand acesti oameni pleaca. Noi nu intelegem ca destinul ne-ar lua ceva atat de frumos, dar daca privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva, iti dai seama ca daca ei ar ramane in viata ta, frumusetea relatiei voastre ar disparea, dragostea ar muri, povestea lor nu te va mai inspira si se vor transforma intr-o povara pe care nu esti menita sa o porti, totul va face sens.

Poate ca acesti oameni sunt ingerii care ti-au fost trimis pentru a invata o lectie, pentru a iti vindeca sufletul sau pentru a deveni o persoana mai buna. Cand timpul lor s-a terminat, ei dispar din viata ta pentru a ajuta alte persoane si tot asa.

Poate ca acesti oameni te invata cum sa renunti la trecut, cum sa te desprinzi de durerea care iti apasa sufletul, cum sa iti vindeci inima.

In momentul in care vei intalni persoana care este menita sa ramana pentru totdeauna alaturi de tine, iti vei da seama imediat. Pentru ca vei intelege diferenta dintre cineva care iti atinge mana si cineva care iti atinge sufletul.

sursa – kudika.ro