Dumnezeu ne-a dat darul vieții, depinde de noi ce face cu acest dar neprețuit

Toată lumea aleargă pentru un lucru sau altul și uită să trăiască cu lucrurile pe care le dețin deja. Dumnezeu ne-a dăruit ființelor umane cel mai prețios lucru, care este viața noastră, împreună cu natura frumoasă, unde putem trăi într-un mod sănătos și prosper.

Dar trebuie să ne punem o singură întrebare că trăim de fapt asta? Majoritatea dintre noi avem răspunsul la un mod negativ în care concurăm pentru a câștiga cursa, dar neputând găsi spiritul câștigător în darurile pe care ni le-a dat Dumnezeu.

Odată ce suntem capabili să identificăm și să realizăm darul lui Dumnezeu, viața devine cel mai fenomenal aspect în care putem trăi, este o manieră frumoasă. Aproape toată lumea se roagă lui Dumnezeu într-un fel sau altul, dar dorința reală pe care Dumnezeu o așteaptă de la noi toți este să o trăim bine și să respectăm darul pe care ni l-a dat.

Viața cu natura, clima, puritatea este esența acesteia, care trebuie luată în considerare pentru a trăi o viață pașnică. Întrucât toată lumea luptă pentru pace în exterior, însă este în noi înșine că trebuie să o identificăm și să o lucrăm înăuntrl-ul nostru.