Dumnezeu ne va iubi întotdeauna atâta timp cât vom fi buni, credincioși și sinceri

Dumnezeu nu are nevoie de ipocriți, ci are nevoie de oameni sinceri. De aceea, un om credincios nu poate fi decât un om onest, curat, inteligent, bun.
Omul care Îl are pe Dumnezeu în inima sa este un om deștept, pentru că are această capacitate extraordinară de a vedea ceea ce este esențial în viața sa. Omul credincios este prin excelență un om foarte inteligent. Are capacitatea de a prinde esența lucrurilor!
Sunt încercări care pot surveni în viața noastră. Sunt momente în care ne poticnim, câteodată ne și pierdem credința, însă Dumnezeu se uită în adâncul inimii noastre.

Să ne ajute Bunul Dumnezeu să fim întotdeauna sinceri şi curaţi cu inima, fiindcă Bunul Dumnezeu aceasta doreşte de la noi, o inimă sinceră şi curată, doreşte să iubim sincer şi curat pe El şi pe semeni.
Un om sincer iubeşte cu toată puterea sa adevărul care este lumina harului lui Dumnezeu, iubeşte dreptatea, urăşte din tot sufletul minciuna, viclenia, falsitatea, omul sincer încearcă să se apropie de desăvârşire, încearcă să îşi ducă viaţa într-un mod plăcut Bunului Dumnezeu.