Dumnezeu nu întârzie niciodată! În viață totul se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple

“Nimeni dintre noi nu știe ce se va întâmpla mâine. Planurile lui Dumnezeu sunt cunoscute doar de El. El trimite lucrurile potrivite la momentul potrivit.
De fapt, noi nu ne gândim cu adevărat la aceste probleme, dar ne gândim la propriile dorințe și la drumul pe care ni l-am ales să-l parcurgem
Credem că noi suntem stăpânii vieții noastre. Așa este natura omului: când totul este bine bine și frumos, omul uită de Dumnezeu. Înainte de somn, el stă și citește bârfele de peste zi, se uită la poze pe rețelele de socializare, dar nu găsește timp pentru cel mai important lucru: rugăciunea. Ne amintim să ne rugăm abia când se întâmplă ceva în viața noastră, când înțelegem că suntem nimic în lumea asta.

Abia atunci ne întoarcem cu fața spre Dumnezeu, îl căutăm și îl chemăm să ne ajute, să nu ne lase singuri în neștiința și durerea noastră. Sunt multe situații: când cineva din familia noastră s-a îmbolnăvit, sau am pierdut postul de muncă, sau avem neînțelegeri în familie.
Toți suntem la fel: când nu ne reușește ceva, începem să ne îndoim de faptul dacă ne aude sau nu. Dar Dumnezeu nu greșește niciodată. Doar că El trimite lucrurile potrivite la momentul potrivit. Cât de tare nu am vrea să grăbim lucrurile, toate vor avea loc la timpul potrivit.”