Dumnezeu nu întârzie niciodată. Lucrurile se întâmplă atunci când sunt menite să se întâmple

Uneori devenim supraîncărcați de probleme lumești și uităm să ne rugăm în fiecare zi.
Uităm să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am trăit și tot ceea ce vom experimenta în viitor, pe care El l-a aranjat pentru noi. Niciunul dintre noi nu poate indica ce a planificat Dumnezeu pentru noi.

Petrecem mai mult timp concentrându-ne pe propriile dorințe și pe calea pe care credem că ne-am trasat-o pentru noi. În viață, vor exista cu siguranță momente în care te vei afla întrebându-l pe Dumnezeu.

Poate că nu ați obținut slujba pentru care ați lucrat atât de mult, poate că a trebuit să vă mutați într-o altă țară pentru a câștiga suficienți bani pentru a trăi. Poate că a trebuit să respingi o ofertă pe care ți-ai dorit cu adevărat să o iei.

Acceptarea nu este o sarcină ușoară, dar, cu timpul, veți înțelege că toate aceste lucruri se întâmplă dintr-un motiv și că sunt de fapt bune pentru dvs.

Când lucrurile nu funcționează conform planului, am putea începe să ne îndoim de Dumnezeu și de eficiența Lui, dar Dumnezeu nu iese niciodată din cale. El face ceea ce trebuie la momentul potrivit. S-ar putea să percepem lucrurile ca întârziate pentru că ne deplasăm prin viață cu mare grabă. Să te surprindă Dumnezeu.

Acceptați că lucrurile nu vor funcționa întotdeauna așa cum doriți și cedați la planul pe care Dumnezeu vi-l rezervă pentru a găsi libertatea. Dacă sunteți cineva care se luptă, luați inima faptul că veți obține tot ce aveți nevoie la locul potrivit și la momentul potrivit. Credeți în El și El vă va aduce în locul potrivit pe care îl meritați.