Dumnezeu nu ne cere decât o inima curată, un suflet bun și o credință sinceră

Omule,”nu întreaba ce poate face Dumnezeu pentru tine, ci întreabă-te, ce poți face tu pentru Dumnezeu!”

Dacă e să scriem o listă ce dorim ca Dumnezeu să facă pentru noi, am scrie un roman. Sunt atâtea lucruri pe care noi le vrem de la Dumnezeu, dar L-am întrebat vreodată pe Dumnezeu: “DOAMNE, CE VREI TU DE LA MINE?”

Prea mult ne plângem că Dumnezeu ne dă numai nenorociri și dureri, dar defapt, noi ce am făcut pentru Dumnezeu să merităm ceva mai bun? Ce facem noi pentru Dumnezeu? Noi care așteptăm ceva bun de la El, să întrebăm mai degrabă: “DOAMNE, CE VREI TU DE LA MINE?”

Sunt atâtea lucruri pe care Dumnezeu ne ofera în fiecare zi și ni se pare absolut normal. Ni se pare absolut normal să avem mâini cu ce să ne hrănim și să ne îmbrăcăm; picioare să umblăm, ochi să vedem, urechi să auzim și gură să vorbim.

Dacă recunoaștem că Dumnezeu ne oferă tot ce avem nevoie, atunci să-L întrebăm pe El: “DOAMNE, CE VREI TU DE LA MINE? EU ce pot sa îți ofer? În orice relație există anumite genuri de așteptări, expectații sau standarde.
Cum un profesor își înșiră toate expectațiile lui pentru elevi din clasă, sau așteptările unui sef de la angajații lui, tot așa are Dumnezeu așteptări, expectații și standarde definitive de la noi, robii Lui.

Ce așteaptă Dumnezeu de la noi? ATENȚIA, RESPECT, DRAGOSTE, ASCULTARE

Să mai vii, Doamne să îmi ceri! Am mare nevoie…să dau!