Dumnezeu nu ne iubește după înfătișare ci după bunătatea din inimă și credința din suflet

Cel mai încurajator lucru pe care l-am conștientizat este acela că Dumnezeu vede dincolo de imperfecțiuni.
Defectele noastre nu îl îndepărtează de noi. Nu trebuie să te machiezi când ieși cu Dumnezeu în lume. Lui nu îi este rușine cu noi. Nu trebuie să ne ascundem în spatele hainelor largi și deformate kilogramele în plus. Nu este nevoie să stăm ore întregi în fața oglinzii încercând să ne reparăm chipurile.
Dumnezeu ne iubește așa cum suntem. Simpli. Naturali. Sinceri. Oamenii ne pot respinge, ne pot huli, ne pot răni, dar El ne întărește de fiecare dată. El crede în noi. El vede în noi perfecțiunea. Și atunci de ce să ne străduim atât să arătăm perfect? De ce să suferim în intimitate și să părem falși în societate?

Sunt mulți care sunt atrași de frumusețe, dar câți dintre aceștia sunt fericiți cu alegerile lor? Mă întreb așa … în timp ce gândurile îmi zboară hai-hui la toată risipa pe care o facem. Atât materială cât și sufletească.
Dumnezeu este singurul care ne iubeste suficient de mult încât să ne scoată din necaz, singurul capabil să ne înțeleagă, singurul în stare să ne aline rănile. O poate face și pentru tine. Dacă astăzi rătăcești, dacă astăzi te simți nesigur, dacă astăzi te simți prea obosit să mai încerci odată încrede-te în El, încrede-te în dragostea pe care ți-o poartă și acceptă ajutorul. Acceptă-l pe El. Fă-i loc în inima ta și în viața ta. Pentru că e așa de bine cu El înăuntru. Așa de bine …