Dumnezeu nu se uită la fapte ci la dragostea cu care au fost făcute

Este un fapt dovedit de secole: cine face bine se va întâlni cu binele pe care l-a făcut. Cine face mult bine altora va beneficia de rezultatele faptelor lui bune din belşug.

Dacă te-ai hotărât să faci un bine, fă-l. Fă bine cu bucurie, fără părere de rău, pentru că cine face fapte bune cu entuziasm este iubit de Dumnezeu.

Dumnezeu este cel care îţi dă resursele să faci fapte bune. Ba mai mult, El te binecuvântează în toate privinţele ca să prosperi şi să fii sănătos, pentru ca faptele tale bune să nu scadă. Dumnezeu te binecuvântează ca să binecuvântezi.

Dumnezeu îţi dă resurse ca să dai mai departe. Nu se termină sămânţa, nu se termină resursele. Nu te teme de asta.
Când faci o faptă bună şi împlineşti o nevoie, Dumnezeu îţi va întoarce binele nu numai în domeniul în care tu ai făcut fapta bună, ci în toate domeniile vieţii tale.

Mulţi oameni mi-au făcut bine şi îi binecuvântez pentru asta, mă rog pentru ei şi Îi mulţumesc lui Dumnezeu de fiecare dată că au ales să asculte de Dumnezeu pentru a fi o binecuvântare pentru mine.

„Fii generos în fapte bune! Fii plin de dragoste. Binecuvântează pe cei din jurul tău. Nu te teme că alţii nu vor fi de acord cu tine. Când vei striga la Dumnezeu, Dumnezeu îţi va răspunde. Când vei avea nevoie de o minune, Dumnezeu o va face pentru tine. Continuă să binecuvântezi, continuă să faci fapte bune.

Dar asta înseamnă să fii credincios cu Dumnezeu, să faci bine potrivit cu puterea resurselor pe care ţi le dă Dumnezeu.