După o anumită vârstă chiar nu te mai interesează cum arăți sau ce mai barfeste lumea despre tine…

După o anumită vârstă chiar nu te mai interesează cum arăți, cum te îmbraci sau ce mai spune lumea despre tine pentru că deja te-ai săturat și ai gustat atât din bine cât și din rău. Deja simți că ai ajuns la vârsta în care nu mai poți să pui atât de multe la suflet să te afecteze pentru că tu știi cel mai bine, tu te cunoști cel mai bine, știi cel mai bine ce ai făcut și de ceea ce ești în stare.

Deja după ce ajungi la 40 ani nu te mai preocupă nimic decât faptul să ai o viață cât mai liniștită, iar femeile trecute de această vârstă sunt mult mai fericite și înțelepte. Sunt mult mai frumoase și asta pentru că au un suflet mai curat și bun, asta le face să se simtă cel mai bine.

Stai și te gândești cât de repede a trecut timpul și cum ai ajuns la o așa vârstă, au zburat anii într-adevărat , dar dacă te uiți la câte realizări ai în spatele tău asta e cu adevărat o comoară, tot ceea ce ai făcut te reprezintă și va rămâne pentru totdeauna. Nu o să te mai întâlnești niciodată cu clipele și vremurile alea, poate regreți că nu ai făcut multe din lucruri și-ți pare rău, dar cu toate astea ești o femeie împlinită și fericită, la locul ei care încă mai crede în ea.

Deja ești la jumătatea vieții, tot ce poți face e să te bucuri de tot ce ai reușit până acum, nu mai vrei să impresionezi pe nimeni oricum, însă marea bucurie pe care o ai îți sunt copiii și tot ce mai aștepți e să-ți vezi nepoții, să-i iei în brațe. E o vârstă foarte frumoasă, duci o viață mult mai liniștită.

Oricum ar fi tu, dragă femeie, nu uita niciodată cât de mult contezi indiferent de vârstă pentru că acestea sunt doar niște cifre însă până și în sufletul unui om bătrân de 80 ani mai zace un copil înăuntru lui și indiferent de vârstă cu toții mai suntem copii câteodată!

Bucură-te de viață și trăiește-o frumos, fă ca fiecare zi să fie o împlinire sufletească și bucură-te de fiecare moment trăit!