Dupa o vârstă nu mai lupți să te schimbi, te accepți așa cum ești

Daca vrei sa fii fericită, atunci trebuie sa te accepti asa cum esti.  Daca te iubesti pe tine insuti, ai incredere in fortele proprii si iti imbratisezi atat calitatile, cat si defectele, vei fi cu adevarat fericită. Dar cum faci asta intr-o societate care pune atat de mult pret pe perfectiune?
Nimeni nu este perfect, iar acest lucru e ceea ce ne face oameni. Fiecare dintre noi are parti bune si parti rele – important este sa ne acceptam asa cum suntem si sa fim impacati cu noi insine. Nu te critica, nu te compara cu altii si nu te lasa afectat de orice nereusita.

E normal sa ai ca model oameni de succes, dar nu uita ca si ei au calitati si defecte. Asa ca, invata cum sa te folosesti de atuurile tale si accepta-ti defectele. Vei vedea ca daca te accepti asa cum esti vei avea incredere in tine si vei fi mai fericit.
Atunci cand nu te accepti, vei fi coplesită de ganduri negative care stau in calea fericirii tale si vor ajunge sa iti controleze emotiile si actiunile. Cu singuranta ai creat mai multe scenarii imaginare atunci cand nu erai sigur pe tine si analizai toate aspectele unei situatii.

Renunta acum la acest comportament care iti face numai rau. Adopta o gandire pozitiva, ai incredere in tine si nu crede niciodata ca nu esti prea bun sa faci ceva.
Iubeste felul in care arati
Daca iti place felul in care arati, vei avea mai multa incredere in tine si te vei simti mai bine in propriul corp.
Numai atunci vei fi cu adevarat fericită. Poate ai simtul umorului, esti un bun ascultator, esti spontană sau creativă – da-ti seama ce te face diferită si foloseste asta in favoarea ta. Adu-ti aminte de reusitele pe care le-ai avut si fii mandră de tine. Investeste timp in activitatile care iti fac placere, nu te compara cu ceilalti si fii prezentă clipa de clipa in viata ta.
Iubeste-te asa cum esti si fii fericită!