Emoțiile negative, cum ar fi frica, furia și frustrarea, vă pot scurge de energie și vă pot epuiza apărarea. Cum să nu mai absoarbi emoțiile altora

Ca oameni, avem tendința de a prelua emoțiile altora, deși unii oameni sunt mai sensibili și mai sensibili decât alții. În fiecare zi întâlnim o serie de energii, atât pozitive, cât și negative. Ai observat că râsul este contagios? Uneori este dificil să te opui unei bune dispoziții atunci când ești în prezența unei energii pozitive.
Este important să învățați cum să deviați energiile negative care se prezintă în viața voastră. Iată cum:

Determinați sursa emoției:
Ți-a fost furia și frustrarea cauzate de ceva care ți s-a întâmplat ție sau altcuiva? Te simți în jos după ce ai urmărit un film trist?
Unii oameni evită în mod conștient locurile aglomerate datorită energiei lor copleșitoare și negative.

Căutați să indicați sursa emoției.
Distanțați-vă de sursă atunci când este posibil:
Dacă vă simțiți inconfortabil într-un loc public, nu ezitați să schimbați locurile. Alege-ți prietenii cu înțelepciune.
Dacă cineva se plânge constant și se concentrează asupra negativelor vieții, atunci poate că ar trebui să te gândești de două ori să le ai în viața ta. Nimeni nu vrea să fie în preajma sooky-la-la’s!

Aliniați-vă energia concentrându-vă asupra respirației:
Concentrați-vă pe ritualul inspirării și expirării profunde. Permiterea energiei pământului să vă infuzeze corpul și să vă stabilizeze prin meditație vă va ajuta să vă împământați și să eliminați energia negativă.

Eliminați negativitatea prin Plexul Solar:
Plexul solar este o rețea complexă de nervi și constituie centrul nostru emoțional. Conform textelor hinduse, această a treia Chakră radiază din centrul corpului.
Puteți crea un sentiment de siguranță și optimism plasând palma pe zona Plexului Solar situat în abdomen pentru a elimina stresul din acea zonă.

Protejați-vă prin vizualizare:
Vizualizați întregul corp învăluit în lumină albă sau aurie și considerați-l un mecanism de apărare care blochează energia negativă și disconfortul fizic și filtrează energia pozitivă.

Controlează supraîncărcarea emoțională:
Recunoașteți și evitați interacțiunea cu persoane despre care știți că vă vor doborî. Eliminarea activă din prezența lor vă va ajuta să scăpați de energia negativă.
Înconjoară-te de oameni pozitivi care îți ridică starea de spirit. Acestea sunt genurile de oameni pe care îi dorești în viața ta.

Nu ești tu, ei sunt ei:
În viață, uneori va trebui să avem de-a face cu tot felul de oameni, așa că învățarea modului de a vă disocia energetic este cheia. Singura modalitate de a face acest lucru este să vă amintiți că nu este personal!
Emoțiile lor nu au nimic de-a face cu tine și tot ce are de-a face cu locul în care se află în călătoria lor. Nu este responsabilitatea dvs. să vă asumați sau să vă ocupați de emoțiile altora, tot ce puteți face este să vă controlați propriile.