Este imposibil ca pământul să se descurce fără Dumnezeu

Fara Dumnezeu suntem nimic si nu putem face nimic. Avem nevoie de Dumnezeu in fiecare zi. Numai Dumnezeu are puterea de a schimba lucrurile in viata noastra si in tara noastra. Hai sa ne rugam si niciodata sa oprim si niciodata sa renuntam. Totul e posibil cu Dumnezeu! El este destul de puternic! Hai sa credem si sa ne rugam si sa recunoastem ca avem nevoie de El. Doar cu El si prin El, schimbarea pe care o dorim se va intampla. Doamne, ne rugam sa binecuvanteaza-ne! Doamne, Te iubim si credem in Tine. Avem incredere in Tine. Te rugam, ai mila de noi.

Renunțați la mentalitatea eronată că știți mai bine decât oricine ce este mai bun pentru voi. Nu știți! Faceți-l pe Dumnezeu părtaș la planurile voastre! Faceți-l parte din obiectivele personale! Aduceți-l în gândurile voastre și lăsați-l să lucreze așa cum știe mai bine. Faceți în așa fel încât să nu luați nici o decizie atâta timp cât Dumnezeu nu este implicat acolo!

Suntem astăzi unde suntem din cauza și datorită prezenței lui Dumnezeu în viețile noastre. Făcând o retrospectivă, punctul în care suntem cu viețile noastre ne satisface? Suntem mulțumiți? Suntem împăcați? Aici am dorit să fim? Ne-am atins obiectivele?

Dacă răspunsul este NU trebuie să revizuim ceea ce am făcut eronat și să-l corectăm. Să luăm acum deciziile de care ne-a fost teamă în trecut, să facem acum lucrurile pe care am amânat să le facem la timp, să începem acum să alegem corect și chibzuit.

E momentul să ne trezim, să ne întrebăm niște lucruri, să reflectăm și să alegem înțelept de această dată. Incluzându-l și pe Dumnezeu.