Este posibil să transformăm karma negativă și să ducem o viață mai bună?

La un moment dat sau altul din viața noastră, ne-am pus această întrebare: de ce mi se întâmplă asta? Răspunsul nu este atât de simplu, dar are mult de-a face cu Karma noastră negativă.

Ce este „Karma”? Legea universală a karmei este guvernată de principiul unui lanț de cauză și efect. Este vorba despre efectele negative și pozitive ale acțiunilor, cuvintelor și gândurilor noastre.

Da, „Legea Karmei” nu este limitată doar la acțiunile pe care le întreprindeți. S-ar putea să adunați Karma negativă din gânduri, emoții și intenții negative. Deci, s-ar putea să vă angajați în acțiuni pozitive, dar dacă nu scăpați de negativitatea din voi, Karma dvs. negativă vă va împiedica în continuare calea în viață.

Conform Legii Karmei, nu trăim și murim accidental într-o singură viață. Totul din acest univers este guvernat de un sistem sau o lege mai mare. Deci, când treci prin viață, trebuie să acționezi și să gândești. Acest proces continuu adaugă la Karma dvs. pozitivă sau negativă.

Cum să vă minimizați karma negativă?
La fel cum există Karma negativă, există și Karma bună. Dar natura noastră umană ne face din greșeală să ne concentrăm asupra adversităților și negativităților din viață. Cu toate acestea, acest lucru trebuie evitat pentru a minimiza Karma negativă.

Pe măsură ce treci prin viață, poți alege să renunți la reacțiile negative față de oameni și situații. De asemenea, este important să ne amintim că Karma nu este un proces instantaneu. Deci, aveți răbdare. Nu poți scăpa de poverile tale karmice într-o zi. Trebuie să țineți cont de el pe tot parcursul vieții.

De asemenea, puteți alege să vă concentrați asupra experiențelor karmice bune, cum ar fi recunoștința și răbdarea, umilința, optimismul și așa mai departe. Când vă concentrați asupra acestor calități pozitive și le includeți în gândirea și acțiunea dvs. obișnuită, vă creșteți energia pozitivă.

De ce este important să te cureti de karma negativă? Acest proces este ca un ritual de curățare pentru sufletul tău. Te poți dezintoxica meditând asupra calităților pozitive din viață. Angajarea în această practică vă poate ajuta, de asemenea, să vă consolați și să vă revigorați sufletul.