Ești curajoasă. Ești puternică. Ești iubită.

Indiferent unde te afli în viața ta acum, vreau să știi asta:

Ești puternică. Puteți face ceea ce doriți să faceți. Puteți realiza orice v-ați propus. Vă puteți trăi cea mai sănătoasă viață posibilă. De ce? Pentru că ești puternică și poți face să se întâmple.

Viața este plină de oportunități uimitoare, este plină de mirare, emoție și dragoste, dar viața nu este ușoară – este grea! Nu lăsați pe nimeni să vă convingă contrariul. Oricât de multă lume este plină de urări uimitoare, vom experimenta și coborâșurile. De cele mai multe ori, aceste „coborâri” ne vor determina inevitabil să creștem și să ne dezvoltăm și să ieșim mai puternici de cealaltă parte. Nu sunt momente plăcute și nu sunt întotdeauna cele mai confortabile dintre vremuri – dar nu totul este în viață.

Creșterea se întâmplă atunci când ieșim în afara zonelor noastre de confort și ne confruntăm cu ceva ce poate nu am mai experimentat până acum. Acele vremuri nu vor fi ușoare, deoarece experimentăm noul.

Unul dintre cuvintele pe care le iubesc zic: „Cazi de 7 ori, ridică-te 8.”

De fiecare dată când întâlnești un obstacol în viața ta, este o oportunitate pentru o creștere mai mare! Este atât de important să îmbrățișezi acele momente și să le lucrezi, astfel încât să poți deveni și mai puternică în ceea ce ești ca persoană și să-ți întărești dorința de a trăi viața la care visezi. Esti mai puternică decat crezi. Cred că poți manifesta orice îți dorești în viața ta. Ești suficient de puternică pentru a face acest lucru.

Știu că atunci când apar vremuri dificile, ultimul lucru pe care îl crezi despre tine este abilitatea ta de a o depăși și de a ieși mai puternică din ea. Știu că atunci când te simți în jos, cel mai greu de făcut este să te uiți în oglindă și să-ți spui că crezi în TINE și în forța ta de a te purta. Este pentru dumneavoastră. Aceasta pentru a vă reaminti că sunteți mai puternică decât credeți. Aceasta este pentru a vă încuraja, astfel încât să puteți realiza toate acele lucruri uimitoare la care visați. Așa vă puteți aminti că sunteți, de fapt, PUTERNICĂ.