Esti o femeie frumoasa! Stii de ce?

Spală vase, spală haine, întinde rufe, spală pe jos, fă de mâncare, fă curățenie, calcă.

Fă-te frumoasă, creşte-ți copiii, du gunoiul, fă patul, dă de mâncare la copii, fii elegantă, fii discretă, nu te plânge.

Vino devreme acasă, fă-ți timp pentru tine, epilează-te, machiază-te, pensează-te, îngrijeşte-te, fii drăguță cu oamenii. Mergi la piată, intuieşte ce vor să mănânce membrii familiei. Suportă-le reproşurile despre cât de sărată e mâncarea. Nu ucide pe nimeni. Iartă, treci peste. Mai strânge nişte resturi de mâncare lăsate pe masă şi vezi că a mai apărut o farfurie în chiuvetă.

Această ființă se numeşte FEMEIE, mamă, soră, iubită, soție. Si este frumoasa!

O femeie frumoasa nu este aceea care are un san frumos sau refacut, buze carnoase sau picioare lungi si sculptate.

Frumoasa este acea femeie sensibila, puternica dar in acelasi timp sensibila, acea femeie pe care viata a incercat-o…ea a depasit suferinta si caderile, a renascut si acum este o persoana adevarata puternica, simpla si sincera.

Frumoasa este femeia ale carei lacrimi sunt facute zece la suta apa si noua zeci la suta sentimente. Este o femeie serioasa si niciodata superficiala, inteligenta si bucuroasa , sigura si indoielnica…infometata de noi cunostinte.

Frumoasa este femeis care are defecte dar nu face o tragedie…este vorba de riduri care sunt urmele unei vieti traita si a suferintelor,semnelor de la ochi lasate de noptile nedormite…

Frumoasa este femeia care straluceste de propria lumina, cu privirea luminoasa si profunda si nu aceea care isi arata frumusetea exterioara.

Frumoasa este acea femeie care atunci cand este in preajma iti transmite senzatia de bine pentru ca si daca nu face nimic pentru a ti arata, reusesti sa simti ce are in suflet.

Tot ce trebuie să facem unii dintre noi este să fim extrem de recunoscători dacă avem o femeie acasă care face măcar jumătate din cele enumerate mai sus. Dați-i o floare, ridicați-vă fundul de pe scaun când vine acasă, luați-o în brațe, respectați-o şi puneți-o înainte de orice pe lumea asta pentru că fiecare clipă din viața ei e un sacrificiu în cinstea voastră.

citeste si Cum să nu merite viaţa s-o trăieşti, cum să nu aibă sens?