Există 6 tipuri de durere fizică legate direct de starea ta emoțională

Durerile fizice sunt în strânsă legătură cu afecțiunile spirituale. Astfel, fiecărei probleme fizice îi corespunde o cauză spirituală, iar pentru a o trata este bine să-i cunoaștem cauza spirituală și să luăm măsuri în ceea ce privește aceasta.

1. Dureri de cap: Durerile de cap sunt cauzate de stresul acumulat in organism. Nu trebuie decat sa te relaxezi pentru a scapa de tensiune si de durerile de cap.

2. Dureri de gat: Daca ai dureri de gat, poti avea probleme cu iertarea (a ta sau a altor oameni). Daca simti ca ai gatul intepenit, analizeaza-ti sentimentele fata de anumite persoane.

3. Dureri de umeri: Durerile in zona umerilor indica o puternica povara emotionala. Concentreaza-te pe solutiile problemelor cu care te confrunti si incearca sa discuti cu membrii familiei pentru a mai scapa de “greutati”.

4. Dureri in partea superioara a spatelui: Durerile din zona superioara a spatelui inseamna ca traiesti cu sentimentul ca nu ai suficient suport emotional. Te poti simti neiubit, nedorit. Daca esti singur, poate ca e timpul sa iesi mai des in oras.

5. Dureri in partea inferioara a corpului: Durerile din zona inferioara a spatelui inseamna ca esti prea ingrijorat in legatura cu banii. Poate ca este timpul sa-ti reorganizezi bugetul sau sa ceri sfaturile unui consultant financiar.

6. Dureri de solduri: Durerile de solduri indica o frica de a merge inainte. Poate ca te impotrivesti unor schimbari sau ca esti mult prea precaut atunci cand iei decizii.

sursa: sanatatea.ro