Există două tipuri de oboseală: cea în care ai nevoie de somn și cea în care ai nevoie de liniște…

Oboseala sufletului creează oameni care sunt într-o continuă alergare, mereu în urmă, insipizi, superficiali, neconectați la Dumnezeu și prea obosiți ca să le pese. Trăim într-o lume care îi împinge pe oameni în acest mod de viață ce nu are niciun sens. Acesta nu a fost niciodată planul lui Dumnezeu pentru copiii Lui. Există o cale mai bună de a trăi.

Atunci cand esti cu adevarat atent la ce isi doreste sufletul tau, poti elimina orice din viata care te face sa te simti stors si slabit, si sa te concentrezi in schimb pe ganduri pozitive si experiente care radiaza de frumusete si positivitate.

Atunci când sufletul este obosit pentru o perioadă lungă de timp, se poate manifesta și ca depresie, lipsă de motivație, pierdere darurilor psihice sau intuiției și pot chiar să genereze comportamente dependente sau obsesive.

Dacă sufletul tău se simte obosit, este foarte important să faci niște schimbări. Primul pas este identificarea rădăcinii problemei. Odată ce identifici cauza, poți face apoi modificări pentru a o aborda.

Sufletul tău este foarte puternic, nu există nimic cu care nu se poate descurca, chiar dacă este puțin obosit.

 

Loading...