Există întotdeauna timp să zâmbim, să devenim mai buni, să privim spre cer și să fim recunoscători pentru darul vieții.

Fiecare zi pe care o avem este un dar din partea lui Dumnezeu, un dar pe care ar trebui să îl apreciem cu toată inima și pe care să-l despachetăm cu drag în fiecare zi.

O lume de nepasare din toate punctele de vedere, plină de priviri coborâte în pământ și de oameni care au uitat să zâmbească, însă, cu toate acestea, Dumnezeu este bun față de noi și nu este niciodată prea târziu să facem o schimbare în noi.

Sunt multe lucruri care ne încarcă sufletește și ne dau puteri noi de a merge mai optimiști în viață, sunt lucruri gratuite pe care Dumnezeu ni le oferă ca un semn al iubirii Sale și pe care noi trebuie să le primim recunoscători.

Adevărul fie spus, viața nu e ușoară. Adeseori trecem prin niște văi adânci și umblăm pe drumuri abrupte. Știu cât de ușor poate fii să îți pierzi cumpătul, nădejdea și bunătatea inimii, dar mai știu și că Dumnezeu este aici pentru tine să te sprijine și să te modeleze pentru a deveni un om după inima Lui.

Dumnezeu este întotdeauna acolo lângă noi ca să ne redea ceea ce ne-a fost răpit, căci El este bogat în toate și, cu toate că am fost răniți și doborâți la pământ, alături de Dumnezeu ne putem iarăși ridica mai puternici și mai buni.

Da, ne schimbăm de-a lungul anilor… dar nu ne pierdem esența ființei noastre, căci ceea ce El a sădit în noi nu are cum să fie smuls.