Fă-l pe Dumnezeu prietenul tău și nu vei mai fi niciodată singur

Dumnezeu nu a promis niciodată că va fi ușor, dar a promis că nu vom fi niciodată singuri. El va fi alături de noi și la bine și la rău.

Dumnezeu nu ne-a dat niciodată o foaie de parcurs. Nu ne-a oferit niciodată un manual, o listă de instrucțiuni, un set de planuri definite. Niciodată nu a spus că ne va monitoriza fiecare pas, fiecare decizie, fiecare pas pe rând. El nu a spus niciodată că ne va controla până la punctul în care nu putem face pași singuri. Niciodată nu a promis toate zilele fără griji, fără nicio luptă sau durere.

Nu avem menirea de a avea vieți perfecte, fără durere. Nu trebuie să avem toate răspunsurile sau să ne dăm seama de toate existențele noastre. Nu trebuie să cădem niciodată, să nu ne încurcăm niciodată, să nu călătorim sau să ne pierdem credința momentan. Această viață nu trebuia să fie ușoară – căci atunci nu ar exista niciun scop.

El ne-a creat după chipul Său: să trăim, să iubim, să găsim sensul nostru individual, să-L onorăm pe El. Să știe că vom fi provocați, zguduiti și epuizați de greutatea lumii. Dar nu vom fi niciodată singuri.Fă-l pe Dumnezeu prietenul tău și la necaz nu vei fi niciodată singur.Indiferent ce luptăm sau înfruntăm, El va fi Tatăl nostru.Iar dragostea Lui necondiționată va fi a noastră pentru totdeauna.

sursa – https://www.wawlist.com/2020/03/16/fa-l-pe-dumnezeu-prietenul-tau-si-la-necaz-nu-vei-fi-niciodata-singur/