Fă Rai din tot ce ai! Și din tot ce te înconjoară.

Fă rai din ce ai! Renaște în fiecare dimineață, și mulțumește zilei cu un bun venit! Bucură-te de fiecare clipă pe acest pământ.

Fă rai din ce ai! Găsește frumusețea în jur, în păsări, anotimpuri și plante, bucură-te de splendoarea și unicitatea lor, e paradisul transpus pe pământ.

Fă rai din ce ai! Fii mulțumitor oamenilor ce te înconjoară și îndeosebi familiei, ei fac parte din raiul tău, apreciază-i.

Fă rai din ce ai! Apreciază gesturile mărunte, pune preț pe relația cu oamenii, evaluează-ți atitudinea și nu în ultimul rând zâmbește. Un zâmbet cald pentru că viața are gust.
Fă rai din ce ai! Acceptă lecții de viață, primește înțelepciuni, prețuiește experiența.

Tu cel/cea care citești acum nu îți doresc doar fericire ci îți doresc să o alegi și să o manifești. Trăiește-o și împarte-o!

Fă rai din ce ai….distribuie raiul tău, dă din starea ta de bine și vei fi răsplătit cu voiciune, cu prietenii, răspândește bunătate, frumosul sufletesc și vei fi memorat, vei face continuitate. Doar fă rai….împărtășește emoțiie tale așa cum o fac și eu acum, emoții bune, stări ce ajută și pe alții, trăiri ce descriu un rai pe pământ, un rai al împăcării sufletești, al echilibrului spiritual și al calmității cugetului.

Fii cel care descoperă raiul în fiecare zi, și nu cauta destinații fixe, nu sunt, nu cauta persoane să te ghideze, deoarece raiul e în tine, găsește-l.

Tu scump cititor distribuie raiul tău, fă din el odă al sufletului, imn al emoțiilor și poem al viețuirii tale. Fă rai din tot ce ai!

sursa – https://vorbepentrusufletblog.wordpress.com/2017/11/27/fa-rai-din-ce-ai/