Fă tot posibilul să lași o urmă frumoasă în viața celor cu care te intersectezi, nu o cicatrice.

O doamna lucra intr-o fabrica de procesare a carnii.

Intr-o zi, dupa program, a intrat intr-unul dintre frigiderele speciale pentru a inspecta ceva, dar din greseala a ramas blocata acolo. Desi a strigat dupa ajutor, nimeni nu a auzit-o. Deja erau orele din afara programului si colegii ei plecaseră.

Cinci ore mai târziu, cand deja se vedea in pragul sfarsitului, paznicul fabricii a deschis usa. Astfel, femeia a fost salvata in mod miraculos. Cand l-a intrebat pe paznic ce l-a facut sa deschida usa, desi nu facea parte din rutina lui de seara, acesta i-a raspuns:

“Lucrez in aceasta fabrica de 35 de ani. Sute de muncitori intra si ies in fiecare zi, dar tu esti una dintre putinele persoane care ma saluta dimineata si imi spun la revedere in fiecare seara. Cei mai multi ma trateaza ca si cum aș fi invizibil. Vorbele tale ma fac sa ma simt Cineva. Azi m-ai salutat la sosire, dar seara am observat ca nu te-am auzit la plecare, asa ca am hotarat sa inspectez fabrica, banuind ca s-a intamplat ceva.”

Ramai cu picioarele pe pamant oriunde te poarta viata. Respecta-i pe cei din jurul tau. Fa tot posibilul sa lasi o urma in viata celor cu care te intersectezi, nu o cicatrice. Nu ai de unde sa stii ce aduce ziua de maine!!!
(text preluat)